SORMUSMALLISTO

Sormusmallisto - UNNA

Vuosien varrella olen päässyt osaksi monen morsiamen suurta päivää. Olen saanut suunnitella sekä valmistaa paljon erilaisia sormuksia ja juuri näiden tilaustöiden parissa on kehittynyt näkemys siitä, millaisen malliston itse haluan joskus luoda. Jokainen valmistamani sormus on ollut tärkeässä osassa tätä matkaa, jossa luonnospaperien piirrokset saavat vihdoin oikean korun muodon.

Tämä sormusmallisto on luotu ylistämään ajatonta kauneutta. Sormusten yksinkertainen ulkokuori kätkee sisäänsä monta harkittua yksityiskohtaa, joita olen luonnospapereissani tilaustöiden ohella pyöritellyt. Tavoitteeni oli yhdistää sormuksissa yksinkertaisia selkeitä linjoja sekä pyöreän muodon pehmeyttä. Halusin jokaisen sormuksen olevan muotoilultaan vaivaton ja elegantti, jonka yksinkertainen kauneus puhuu puolestaan. 

 

Malliston nimi Unna tarkoittaa sekä ”pikkuista” että ”rakastaa”. Nämä kaksi merkitystä kuvaavat täydellisesti näitä malliston sormuksia; sormus on jotain pientä, johon kiteytyy rakkautta niin monella eri tavalla. 

Jokainen malliston sormus on suunniteltu kestämään aikaa. Kauniin ulkomuodon lisäksi minulle oli sormusten suunnittelussa tärkeää, että niin ulkonäöltään kuin laadultaan ne säilyvät sukupolvelta toiselle. 

Jokainen sormus valmistetaan asiakkaalle aina tilauksesta. Tämä valmistustapa tukee yritykseni vastuullista ajatusta siitä, että koruja ei valmisteta turhaan. Näin pystyn myös täysin keskittymään korujen valmistukseen yksi kerrallaan. Tämä valmistustapa mahdollistaa myös sen että sormuksiin on mahdollista saada muutoksia, esimerkiksi timantti on mahdollista korvata mieleisellä värikivellä. 

Kaikki sormukset valmistetaan studiollani Helsingin Ullanlinnassa.

 

Tietoa sormuksista: 

Materiaali: 14k sekä 18k kelta-, valko- tai punakulta

Timantit: TW/VS

Timanttien koot yksikivisissä sormuksissa: 0,10ct, 0,25ct, 0,50ct ja 0,80ct

Timanttien koot rivisormuksissa: 0,015ct, 0,030ct ja 0,10ct

Runko: Vahvuus/leveys 2mm (2/3 pyöreä)

 

Kaikki sormusmallit ovat nähtävissä ja sovitettavissa studiollani Helsingissä, osoitteessa Jääkärinkatu 3. Varaa oma aikasi ja tule rauhassa sovittamaan sormuksia. Ajan voit varata sekä puhelimitse että sähköpostitse. 

Kuvat: Vilma Töyräs