"Halusin sormukseni olevan uniikki ja juuri minulle tehty. Onhan se ikuinen ja katselisin sitä joka päivä sormessani."

 
Olen toiminut kultasepänalan yrittäjänä keväästä 2016 lähtien ja näiden vuosien aikana olen saanut olla mukana monessa ainutlaatuisessa projektissa. Tavoitteeni näissä töissä on suunnitella ja valmistaa koru jossa ensisijaisesti yhdistyvät asiakkaan ajatukset ja haaveet, kuitenkin omaa yksinkertaista tyyliäni noudattaen. Yksi työni suurimpia iloja on saada nähdä kuinka asiakkaan kanssa yhdessä tehdyt suunnitelmat näkevät päivänvalon ja lopputulos on koru joka täyttää asiakkaan kaikki toiveet.
 
Jokainen tilaustyö on yksilöllinen ja ainutlaatuinen kokemus sekä asiakkaalle että minulle. Alkuvuodesta 2020 sain yhteydenoton asiakkaalta ja siitä alkoi tämän upean sormuksen tarina.
  
 
"Hääpäivämme oli tähän asti merkityksellisin ja ikimuistoisin hetki elämässämme. Suuren päivän suunnittelun kokonaisuudesta pieniin yksityiskohtiin asti olivat tärkeä osa tätä matkaa. Yksi rakkaimmista muistoista on sormus, jonka sain kantaakseni avioliiton merkiksi. Halusin sormukseni olevan uniikki ja juuri minulle tehty. Onhan se ikuinen ja katselisin sitä joka päivä sormessani. Tarkkaa visiota minulla ei lopputuloksesta etukäteen ollut, mutta suunnittelussa ja toteutuksessa halusin ehdottomasti luottaa kultaseppäalan vahvaan ammattilaiseen ja yrittäjään, joka tekee työtään koko sydämellään intohimoisesti!"
 
"Oonan kanssa sormuksen suunnittelu oli helppoa ja vaivatonta! Sain useita upeita luonnoksia nähtäväkseni nopealla aikataululla, ja  pian yksityiskohta kerrallaan viimeinen luonnos oli valmis. Tiesin heti että lopputulos tulee olemaan käsittämättömän upea! Oona osasi tulkita toiveitani ja lisäsi aina vielä sen viimeisen toivotun silauksen luomukseensa."
 
"Upea vihkisormus vakuutti niin suuresti, että halusin lopulta hääpäivän korut kokonaisuudessaan Oonan toteuttamina. Sormuksen lisäksi sain juuri toiveideni mukaisen kauniin käsikorun ja korvakorut, jotka olivat tyyliltään yksinkertaisen kauniit. Aikataulu ei koskaan tuottanut ongelmia Oonalle."
 
 
"Oona Armian, kultaseppäalanartesaanin, työtä ei voi kuin ihailla. Toinen toistaan upeammat korut puhuvat puolestaan ja yhteistyö hänen kanssaan on mutkatonta ja helppoa! Aivan ihana nainen kerrassaan. Kiitos Oona vuoden 2020 koruista! Rakastan niitä nyt ja aina." - Asiakas, v. 2020
  
 
Kiitos S kauniista sanoista ja ennen kaikkea siitä, että sain valmistaa sinulle korut yhteen elämäsi tärkeimmistä päivistä!  ♡
 
-
 
Kun sormuksen teettäminen on sinulle ajankohtaista ole rohkeasti yhteydessä ja kerro toiveistasi. Yhteyttä voit ottaa tätä kautta. Suunnittelun voi aloittaa joko sähköpostien vaihdolla tai sopimalla tapaamisen. Valitse näistä itsellesi sopiva vaihtoehto ja lähdetään yhdessä luomaan sinulle jotain kaunista ja ajatonta.
 

Ennen yhteydenottoa voit halutessasi tilata oppaan johon on listattu muutama ohje, joita on hyvä miettiä ennen kuin aloitetaan sormuksen suunnittelu. Oppaan saat ladattua täältä

Kuvat: Petri Mast