Koruja, jotka kestävät aikaa.

Oona Armia


Oona Armia Jewelry
on suomalainen yhden naisen yritys, jonka tavoite on tarjota kestävää korumuotoilua kaunistamaan käyttäjänsä arkea ja juhlaa. Käsissäni valmistuvat niin ajattomat mallistot kuin yksilölliset tilaustyöt. Yritys on perustettu keväällä 2016.


Korujen valmistus tapahtuu käsityönä perinteisiä kultasepänoppeja noudattaen, sekä kokeilemalla alan uusimpia tekniikoita. Korut valmistuvat pitkän perinteen omaavalla kultasepänpajalla Porissa.

Pajalla valmistuvat niin yksilölliset tilaustuotteet kuin ajattoman kauniit mallistot.

Korut valmistetaan hopeasta ja erikseen tilattuna myös kelta- ja valkokullasta. Kivet, joita koruissa käytetään, ovat sekä jalokiviä että puolijalokiviä. Koruissa käytetään siis vain aitoja materiaaleja. Nainen korujen takana olen minä, Oona.
 
 
Olen valmistunut Lahdesta kultasepänalanartesaaniksi alkuvuodesta 2016 ja pian sen jälkeen perustin oman yritykseni.

Vastaan itse sekä korujen suunnittelusta että valmistuksesta. Tämä työ on minulle täydellinen tapa yhdistää äidiltäni peritty luovuus ja isältä oppimani tarkkuus pienemmissäkin yksityiskohdissa. 

Koruissani minulle on tärkeintä niiden ajattomuus. Pyrin valmistuksen laadulla ja tuotteen muotoilulla valmistamaan jotain sellaista joka kestää aikaa. Toivon että korujen omistajat voisivat käyttää niitä vuodesta toiseen niin arjessa kuin juhlassa.
 
♡: Oona